Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Beşiktaş transfer haberleri son dakika her gün sayfamız güncellenecektir.
dzsudzsak-besiktas-in-hedefinde-5713263.Jpeg

Dzsudzsak Beşiktaş'ın hedefinde
Beşiktaş'ta Olcay Şahan'ın oynadığı sol kanat bölgesi için Balazs Dzsudzsak ismi öne çıktı.
Türkiye haklarını elinde bulunduran Ali Egesel tarafından daha önce Galatasaray'a önerilen Macar yıldız Balazs Dzsudzsak ardından Beşiktaş'a teklif edilmişti.

Aykut Kocaman'ın daha Miro Stoch'tan önce Fenerbahçe'ye getirmek istediği Macar oyuncu konusunda yapılan araştırma ise siyah-beyazlıların iştahını kabarttı. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun bonservisinin elinde bulundurması avantaj olarak görünüyor. Yönetimin Macar oyuncuyla ön sözleşme yapacağı yeni gelecek teknik direktörün de olur vermesiyle resmi anlaşmanın yapılacağı ise gelen bilgiler arasında.

(Fotospor)


 
gunun-bomba-transfer-haberleri-9-haziran-2015--5725929.Jpeg


Porto’dan süper teklif

Portekiz ekibi, Beşiktaş'ın Kolombiyalı yıldızı Pedro Franco'yu hedefleri arasına aldı. Mavi-Beyazlılar'ın; 24 yaşındaki futbolcu için Daniel Opare'nin bonservisine ek olarak 4 milyon Euro ödemeye hazır olduğu konuşuluyor.

Siyah-Beyazlılar’ın Kolombiyalı yıldızı Pedro Franco’nun, Portekiz devi Porto’nun radarına girdiği ortaya çıktı. Portekizli basın kuruluşu Record’un haberine göre, özellikle milli takımda sergilediği etkili futbolla piyasasını iyice artıran 24 yaşındaki stoperi uzun süredir takip eden Mavi-Beyazlılar’ın, yakın zaman içinde resmi temaslara başlayacağı duyuruldu. Portekiz ekibinin, genç futbolcu için geçen sezon kiraladıkları Daniel Opare’nin bonservisine ek olarak Beşiktaş’a 4 milyon Euro ödemeye hazır olduğu bildirildi.

City de peşinde...

Takımdaki savunmacılardan; Bruno Martins Indi ve Maicon’un İngiltere ile İspanya başta olmak üzere birçok kulübün radarında olması sebebiyle Franco’nun peşine düşen Porto, bunun için Opare’nin kiralanmasıyla başlayan iki kulüp arasındaki ilişkileri kullanmayı hedefliyor. İngiliz temsilcisi Manchester City’nin de peşinde olduğu Pedro, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 37 karşılaşmada görev almıştı.

(Fanatik)

 
Şenol Güneş kaleci transferi istiyor. Tecrübeli hoca, Beşiktaş’ın gündeminde olan Meksikalı file bekçisi Ochoa’ya da yeşil ışık yaktı. Malaga kalesini koruyan tecrübeli ismin transfer edilmesine onay veren Güneş, “Alınmasını isterim. Çünkü çok kaliteli bir kaleci” dedi.

OCHOA: MENAJERİM BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞÜYOR

Ochoa ise bu transfer gelişmesiyle ilgili Meksika basınına, “Evet bazı görüşmeler yapılıyor. Teklifler geliyor. Ancak, pazarlıkları benim adıma menajerim yürütüyor. Son sözü de o söyleyecek” demekle yetindi. İspanyol kulübü Malaga ise Dünya Kupası’nda yıldızını parlatan kalecileri Ochoa için kendilerine henüz resmi bir teklifin gelmediğini açıkladı.
 
Beşiktaş’ta sağ beke ‘kara boğa!’

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan gelen tekliflerle ilgilenen siyah-beyazlılar diğer taraftan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların geçen sezon da gündeminde yer alanGranada’nın sağ beki Allan Nyom tekrar gündeme geldi.
34 maçta 1 golü var

İspanya Ligi’nde geçen sezon tam 34 karşılaşmaya çıkan Nyom için yönetici Erdal Torunoğulları devreye girdi. Şenol Güneş’in verdiği liste doğrultusunda görüşmelerine devameden Torunoğulları’nın kurduğu ilk temaslardan olumlu yanıt aldığı bildirildi. Nyom’un kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak baktığı kaydedildi.
İşte Beşiktaş'ın yeni transfer gözdesi!

Bonservise en fazla 3,5 milyon euro ödeme sınırı olan Siyah-Beyazlılar’ın önceliği sözleşmesi elinde olan oyuncularda. Diğer şartlarda ise Kartal, bütçe açığı vermemek adına oyuncu satarak oyuncu almak zorunda.
 
Remy'de opsiyon kavgası
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Fransız golcü Loic Remy ile Chelsea kiralama konusunda anlaşma sağlandı. Ancak Chelsea satın alma opsiyonunu 11 milyon Euro olarak belirledi. Bu rakam düşerse imzarla atılacak
Remy'de opsiyon kavgası Demba Ba'yı 13 milyon Euro karşılığında Çin kulübüne satan ve ciddi bir gelir elde eden Beşiktaş şimdi forvet açığını kapatmak için yoğun çaba sarfediyor. Listede birçok isim olmasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş, Chelsea'de forma giyen Fransız futbolcu Loic Remy'yi kadrosunda görmek istemişti. İngiliz ekibi Chelsea ile görüşmelere başlayan Beşiktaş belli bir oranda mesafe katetse de satın alma opsiyonunun fiyatında sıkıntı yaşandı. Chelsea kulübü, Remy'yi Beşiktaş'a kiralamayı kabul ediyor. Satın alma opsiyonunu da Beşiktaş'a vermeyi kabul etti. Ancak İngiliz kulübünün belirlediği 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu Beşiktaşlı yöneticileri şoke etti. Siyah-Beyazlı yöneticiler şimdi bu parayı 8 milyon Euro civarına çekmeye çalışıyor. İki kulüp arasındaki pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Birkaç gün içinde sonuç bekleniyor
HIZLI VE CEZA SAHASINDA SON DERECE ETKİLİ...
CHELSEA ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Fransız golcünün hızlı ve ceza sahası içinde etkili bir isim olması nedeniyle tribünleri de coşturacağını düşünen siyah-beyazlı yönetim, Demba Ba'da olduğu gibi forvet transferinde tüm yetkiyi Başkan Fikret Orman'a vermiş durumda. Fikret Orman ve kurmayları bu transferi tamamlarsa Beşiktaş forvet sıkıntısını taraftarı ayağa kaldıracak bir isimle çözmüş olacak.
 
Beşiktaş, Porto'yla ipleri koparan Q7'den, bonservis sorununu kendisinin çözmesini istedi. 1+1 yıllık sözleşme planlanan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcuya ise sezon başına 1.5 milyon Euro ödenecek.

Ve Beşiktaş taraftarının istediği oluyor....

Siyah-beyazlı formayı giydiği dönemde tribünlerin sevgilisi haline gelen Ricardo Quaresma'ya dönüş yolu açıldı. Sporting Lizbon'un hocası Jorge Jesus'u övdüğü için Porto'da istenmeyen adam ilan edilen Q7'ye başkan Fikret Orman, "Kendisine söyleyin; kimse Beşiktaş'tan büyük değildir. Hocamız Şenol Güneş'in kurallarına sonuna kadar uyacaksa gelsin" diyerek şartlı onay verdi.

Portekizli yıldız da Orman'ın şartlarını kabul edince bu transferin yolu açıldı.
Siyah-beyazlı yönetimin, Quaresma'dan bonservis sorununu kendisinin çözmesini istediği ve "Bunu sorun etmeyin" yanıtını aldığı belirtildi. Porto'da sezon başına 700 bin Euro kazanan tecrübeli futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme yapılacağı kendisine de 1.5 milyon Euro ödeneceği öğrenildi. Bu arada Quaresma için Rus ekiplerinin de nabız yokladığı ancak oyuncunun tavrını Beşiktaş'tan yana koyduğu bildirildi.
 
Back
Yukarı