mine

Demirbaşlardan
Katılım
5 Mayıs 2008
Mesajlar
1.902
Tepki puanı
106
Puanları
113
Yaş
39
Bulunduğu Yer
ankara
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
2016 - 2017 Sezonu Transfer Haberleri en güncel haberler bir başlıkta topluyoruz.

Günün Transfer Haberleri (28 Haziran 2016)

Ada basını, Manchester City'nin Everton'dan Stones'u transfer etmesi halinde, Josan Denayer'i yeniden Galatasaray'a kiralayacağını yazdı. Belçika ile Euro 2016'da çeyrek finale çıkan Jason, geçen sezon G.Saray'da 28 maçta 3 asist yaptı. Denayer'in de City'de kalmazsa G.Saray'da oynamaya sıcak baktığı dile getirildi. (Fotomaç)

Jan Olde Riekerink'in forvete Porto'lu Hyun Jun Suk'u önerdiği iddia edildi. Güney Koreli oyuncu geçtiğimiz sezon Portekiz'de Vitoria Setubal ve Porto formalarıyla 34 maça çıkıp 13 gol attı, 9 da asist gerçekleştirdi. Riekerink'in Jun Suk için yönetime olumlu rapor verdiği belirtiliyor. (Fotomaç)

Prensipte anlaşılan Hugo Rodallega imza için haber bekliyor. Kolombiyalı golcünün, sarı-kırmızılı formayı giyebilmek için ilk istediği yıllık 1.7 milyon euro ücrette 500 bin euro indirim yaptığı öğrenildi. Rodallega'da tek sıkıntının menajeri Humberto'nun 220 bin euro'luk komisyon ücretini peşin istemesi olduğu ifade edildi. (Fotomaç)

Real Sociedad, G.Saray'dan geçen sezon kiraladığı Bruma için sözleşmedeki opsiyonu kullanmayacağını açıklayıp, Bruma'ya teşekkür etti. Kulüp hesabındaki mesajda, "Profesyonelliği, kulübe bağlılığıyla katkıda bulunan Bruma'ya bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz" denildi.. (Fotomaç)

Galatasaray yönetimi, Riekerink'in 'satabilirsiniz' raporu verdiği Aurelien Chedjou için 5 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Kamerunlu stoper için Marsilya ve Monaco devrede. Chedjou'nun Marsilya'ya yakın olduğu ve Fransız ekibiyle menajeri aracılığıyla görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. (Fotomaç)

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Florin Andone ve Matias Kranevitter'in peşinde olduğu ortaya çıktı. Rumen basını, 'Florin Paşa' başlığıyla duyurduğu haberde, sarı- kırmızılı ekibin İspanyol Cordoba'da forma giyen Rumen golcü Andone ile 5 yıllık anlaşma sağladığını iddia etti. Haberde, Cordoba'da yıllık 350 bin euro alan Andone'nin Galatasaray'da 1 milyon euro kazanacağı da kaydedildi. (Fotomaç)

Fenerbahçe'nin Kolombiya Milli Takımı'nın ve Porto'nun 10 numarası Juan Quintero'yu transfer edeceğine yönelik iddialara bir yenisi eklendi. Kolombiya'nın El Periodico Deportivo gazetesi, Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncu için bastırdığını, Türk ekibinin yöneticilerinin birkaç gün içinde Porto kulübü ile görüşmeler yapmak üzere Portekiz'e gideceğini duyurdu. Haberde, Fenerbahçe'nin Quintero için yaptığı teklife, "oyuncunun Rio Olimpiyatları'ndan affını istemesi" şartını koyduğu ayrıntısına yer verildi. Rio Olimpiyatları, 5-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Son sezonu Rennes'te kiralık geçiren Quintero, sezonu 1 gol-1 asistle tamamladı. (Fotomaç)
 
Schalke ile sözleşmesi perşembe günü sona eren Roman Neustadter'le her konuda anlaşan Fenerbahçe, Rus stoperle sözleşme imzalamak için gün sayıyor. Sarı-lacivertlilerin, önümüzdeki hafta İstanbul'a getirtip imza attırmaya hazırlandığı Neustadter'in 2 Temmuz'daki Topuk Yaylası kampına katılması bekleniyor. (Fotomaç)

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Sosa, transferin gözde isimlerinden biri olmayı sürdürüyor. Beşiktaşlı yetkililer "Sosa, Oğuzhan, Atiba üçlüsü satılık değil dese de menajeri Arjantinli oyuncunun aldığı yeni teklifleri Beşiktaş kulübüne iletiyor. Beşiktaş yönetimi tüm bu tekliflere olumsuz yanıt verse de, Sosa'nın menajerinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip yönetimle görüşeceği öğrenildi. (Fotomaç)
 
Trabzonspor'un, Fabian Castillo için Dallas'a 1 milyon 400 bin euro'luk teklif sunduğu, ABD ekibinin ise bu rakama sıcak bakmadığı ancak görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, listesinde ilk sıralarda yer alan sol kanat oyuncusu Castillo için girişimlerini sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre, ABD Ligi'nde Dallas formasını giyen 24 yaşındaki oyuncuyu Trabzon'a getirmek için ikna eden bordo-mavili yönetim, kulübüyle bonservis bedeli konusunda henüz uzlaşma sağlayamadı. (Fotomaç)

Trabzonspor'un Başakşehirspor'da harika bir sezon geçiren Edin Visca için yeniden harekete geçtiği belirtiliyor. 26 yaşındaki Boşnak orta sahanın takıma kazandırılması için yönetim seferberlik ilan ederken, Başkan Muharrem Usta'nın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Visca zirvesi yapacağı öğrenildi. (Fotomaç)

Trabzonspor'un forvet bölgesine flaş transfer olarak düşündüğü Enner Valencia için G.Saray'ın da devreye girdiği iddia edildi. West Ham'da yıllık 4 milyon euro'ya yakın para kazanan Valencia için bordo-mavililer ilk planda "Oyuncunun aldığı ücretin yarısını ödeyelim" teklifinde bulunmuştu. İngiliz ekibi geniş kadro yapısında Valencia'nın forma şansının az olması nedeniyle teklife sıcak baktığı, ancak G.Saray'ın devreye girmesinin ardından nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu. (Fotomaç)
 
Premier Lig ekiplerinden Southampton'ın Ozan Tufan'ı istediğini yazan İngiliz basını, sarı-lacivertli yıldızın bu kez de Manchester United'ın radarında olduğunu duyurdu. Jose Mourinho'nun, Ozan'ı mutlaka takımında görmek istediği aktarıldı. Chronicle Live gazetesinin haberine göre Ozan'a Sunderland ve Everton da talip. Aynı iddialar İtalyan medyasında da yer alırken, bu tip haberlerin sahte hesaplardan yayıldığı ileri sürülüyor..

BEŞİKTAŞ İLE F.BAHÇE PEŞİNDE
Stoper için Roman Neustadter’le büyük oranda anlaşan F.Bahçe’nin, geçtiğimiz gün Borussia Dortmund’dan ayrıldığını açıklayan ve Beşiktaş'ın da listesinde olan Neven Subotic için zemin yokladığı öğrenildi. Bonservisi elinde olan Sırp yıldızın menajeri ile temasa geçileceği belirtilirken, Ada basını 27 yaşındaki futbolcunun Liverpool ile anlaştığını yazıyor. (HABERTÜRK)

 
Günün transfer haberleri: Transfer gelişmeleri 30 Haziran
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ
Yüksek maliyetli transferlerden kaçınan Galatasaray, elindeki futbolcularını takasta kullanarak kadrosuna önemli isimler katmak istiyor. Serdar Aziz'in transferinde bu yolu izleyen sarı-kırmızılı yönetim Bilal, Sercan ve Furkan'ı, Bursaspor'a vermişti. Şimdi ise gözler Alex Telles'e çevrildi. Porto, ısrarla istediği Brezilyalı sol bek için Galatasaray yönetimine 6.5 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılılar ise 6 milyon Euro artı Josue'yi istedi. (AMK GAZETE)

Galatasaray yeni sezon öncesi birçok forvetle el sıkışırken, henüz hiçbirine imza attırmadı. Sarı-kırmızılılar, Andone ve Rodallega'dan sonra Willian ile de anlaştı ancak farklı alternatifler için arayışlarını sürdürüyor. Bu isimlerden biri de Wilfried Bony… Manchester City'nin Fildişi Sahilli forvetini gözüne kestiren Aslan, kiralama peşinde… Bony, City'nin yeni hocası Guardiola tarafından gözden çıkarıldı. (AMK GAZETE)

Galatasaray, Bilal Kısa ve Emre Çolak gibi oyuncuların gitmesiyle iyice zayıflayan orta saha için arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, bir süredir gündemde olan orta saha oyuncusu Gaston Ramirez için yeniden devreye girdi. Cimbom, İngiliz kulübü Southampton'la sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki Uruguaylı futbolcu için vatandaşı Muslera'yı devreye soktu. (AMK GAZETE)

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ
Siyah beyazlı takımın 3 sezon önce Millonarios kulübünden 2,4 milyon Euro bonservis bedeliyle tansfer ettiği ve 5 yıllık sözleşme imzaladığı Pedro Franco yeniden eski takımıne geri döndü. Kolombiyalı oyuncu geçtiğimiz sezon Arjantin ekibi San Lorenzo’da kiralık oynamıştı. Pedro Franco bu kulüpte de sadece 5 maça çıkabildi.

Savunmaya istediği hamleyi yapamayan Beşiktaş, Polonyalı stoper Pazdan’a odaklandı. Futbolcunun piyasasının yükselmesi ise sıkıntı yaratıyor.

Şampiyon Beşiktaş, transferde bu unvanının hakkını henüz veremedi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle Şampiyonlar Ligi öncesi ağırlığını savunma bölgesine veren siyah-beyazlılar, prensipte anlaşılan Gökhan Gönül dışında kime el attıysa istediğini bulamadı. Martin Skrtel, Serdar Aziz, Kamil Glik ve son olarak N'Koulou elden kaçtı. Uzun süre ilgilenilen Gustavo Gomez'de de Fenerbahçe'nin devreye girmesi işleri karıştırdı. Böyle olunca da ibre Polonya Milli Takımı'nın başarılı savunma oyuncusu Michal Pazdan'a döndü.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ
Stoper ve sağ kanat sorununu halleden Sarı-Lacivertliler'de sıra sol bekte. Yabancı adaylarda Belçikalı genç Lukaku, yerlide ise Emre Taşdemir'in adı sıcak ama akıllarda bu bölge için de bir büyük yıldız var; Kolarov. Kanarya, City'nin gözden çıkardığı Sırp oyuncunun şartlarını araştırıyor. (FANATİK)

Fenerbahçe’nin Andrija Zivkovic aşkı depreşti. Fenerbahçe, Partizan’ın 19 yaşındaki ‘Sırp Messi’ lakaplı orta saha oyuncusu Andrija Zivkovic’i almak istiyor ama oyuncuyu ikna edemiyor. Fenerbahçe, son olarak kaleyi içten fethetmeye karar verdi ve devreye Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın efsane koçu Zeljko Obradovic’i soktu. Sırp koç Zeljko Obradovic, genç oyuncu Andrija Zivkovic’e Fenerbahçe ve İstanbul hakkında bilgi verip iknaya çalışacak. Bu arada Partizan formasıyla 27 maçta 12 gol ve 8 asistlik bir performans sergileyen Zivkovic için Portekiz basını Benfica iddiasını ortaya attı. Transfer için tek sorunun Andrija Zivkovic’in babasının istediği imza parası olduğu belirtildi. (SABAH)
 
Günün transfer haberleri: Transfer gelişmeleri 07 Temmuz 2016

GALATASARAY İÇİN VARELA İDDİASI
İspanya’nın Estadio Deportivo gazetesi, sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın Real Betis forması giyen 21 yaşındaki futbolcu Francisco Miguel Varela’ya kanca attığını yazdı. Haberde Aslan’ın İspanyol sol bek ile yakından ilgilendiği ifade edilirken; Panathinaikos, Cordoba ve Zaragoza’nın da Varela için devrede olduğu yazıldı. Fakat şimdilik en cazip teklif veren Cimbom’un transferde bir adım önde olduğu belirtildi.
F.BAHÇE'DEN EMRE TAŞDEMİR İÇİN SON TEKLİF
Fenerbahçe, Emre Taşdemir için daha önce temas kurduğu Bursaspor ile önümüzdeki hafta tekrar bir görüşme gerçekleştirecek. Timsah bonservis bedeli olarak 3.5 milyon Euro isterken, Fenerbahçe en fazla 2 milyon Euro’ya çıkmıştı. Kolarov transferi gerçekleşmezse, Yeşil-Beyazlılar 20 yaşındaki başarılı sol bek için rakamı artırabilir.

G.SARAY, DONK'TAN GELECEK HABERİ BEKLİYOR
Galatasaray Yönetimi’nin haber beklediği bir diğer isim Ryan Donk. Devre arasında 2.5 milyon Euro’ya alınan Hollandalı futbolcuyu gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar’ın gözü Çin pazarında. Ancak tecrübeli oyuncunun işleri ağırdan alması ve henüz kimseyle anlaşmaması, Galatasaray Yönetimi’ni zor durumda bırakıyor. Sarı-Kırmızılılar, Donk’tan gelecek parayı ve açılacak maaş bütçesini transfer çalışmalarında kullanacak (FANATİK)

F.BAHÇE, VAN PERSIE KARARINI VERDİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile bir türlü yıldızı barışmayan ve Fenerbahçe'den gitme planları yapan Hollandalı oyuncuyu yönetimin bırakmak istemediği öğrenildi. Hem Avrupa, hem de Çin'de kendine takım arayan Van Persie'den yeni sezonda yararlanmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin, bu durumu Hollandalı yıldıza da ilettiği kaydedildi. Bu kalitede bir ismin kolay kolay bulunamayacağını düşünen ve yeni bir forvet aramak istemeyen Fenerbahçeli yöneticilerin gelişmeleri yakından takip ettiği belirtildi. (MİLLİYET)
BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ EDIN VISCA'DA
Ömer Ali Şahiner için Konyaspor’un kapısını çalacak olan Beşiktaş’ın, bu bölgede Süper Lig’in bir diğer flaş ismi Edin Visca hakkında da bilgi aldığı öğrenildi. Ligi 4. sırada bitiren Başakşehir’de geçen sezon tam 17 kez fileleri havalandırıp 5 de asist yapan Bosnalı futbolcunun bonservis bedeli ise Kartal’a pahalı geldi. İspanya’dan da talipleri olan Visca’ya Başakşehir’in 5 milyon Euro’dan kapı açtığı belirtiliyor. (FANATİK)
TRABZONSPOR'DAN GOMIS İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ
İngiliz basınında yer alan iddialara göre Trabzonspor yönetimi, Swansea kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Fransız forvet Bafetimbi Gomis'i kiralamak için teklif yaptı. Trabzonsporlu yöneticiler tarafından doğrulanmayan iddiaya göre bordomavililer oyuncuya yıllık 2 milyon euro garanti para vermeyi kabul ediyor.
TRABZONSPOR'DA SIRA 2 GOLCÜ TRANSFERİNDE
Cardozo ile ilgili son kararın birkaç gün içinde verilmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer bu sıcak gelişmenin ardından gündemdeki Necid ve Eren Derdiyok gibi isimler için düğmeye bastı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da süreçten hayli memnun olduğu ve başkan Muharrem Usta’dan gelecek müjdeyi beklediği ifade edildi. (FANATİK)
HAMZAOĞLU'NUN GÖZÜ UMUT BULUT'TA
Bursaspor, Tomas Necid’i gözden çıkardı, Cimbom’un yıldızına kanca attı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ısrarcı olduğu golcü için harekete geçen yeşil-beyazlılar, temaslara başladı (FOTOMAÇ)








 
Günün transfer haberleri: Transfer gelişmeleri 12 Temmuz 2016

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'da en büyük hedeflerden birisi Eren Derdiyok... Sarı- Kırmızılılar, Kasımpaşa formasını giyen golcü futbolcu için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan bilgilere göre Galatasaray dün Kasımpaşa ile birkez daha masaya oturdu. Sarı- Kırmızılılar'ın tıpkı Serdar Aziz transferinde olduğu gibi paket teklif sunduğu belirlendi. Yönetimin Kasımpaşa'ya 3 milyon Euro'nun yanı sıra takımda düşünülmeyen Ryan Donk, Tarık ve Salih Dursun'u da teklif ettiği belirlendi. Mavi- Beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın bu 3 futbolcuyla ilgili sunacağı raporun ardından teklife yanıt verilecek. Fakat ilk gelen bilgilere göre Kasımpaşa ile arada ufak pürüzler kaldı... (Takvim)

KOLAROV İÇİN PEP BEKLENİYOR
Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Manchester City'nin Sırp sol beki Alexander Kolarov'un transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Siyah-Beyazlı ekibin, bonservis için önerdiği miktarı 3.5 milyon Euro'ya yükselterek İngiliz ekibinin kapısını çaldığı ortaya çıktı. City cephesi ise Beşiktaşlı yöneticilere Pep Guardiola'yı işaret etti. İngiliz yetkililer, "Menajerimiz Pep Guardiola bu kararı verecek. Ay sonuna kadar bize Kolarov'un durumu ile ilgili görüşünü aktaracak" ifadesini kullandı. (Fanatik)


KOMPANY SÜRPRİZİ!
Stoper arayışını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Belçika basınında çıkan haberlerde, siyah-beyazlıların, Manchester City'de top koşturan Vincent Kompany'nin peşinde olduğu savunuldu.
Beşiktaş'ın, 30 yaşındaki Kompany'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtilirken, Belçikalı oyuncu hakkındaki son kararı Pep Guardiola'nın vereceği belirtildi. (Milliyet)
GİDERKEN DE 'FEDA' DEDİ
Beşiktaş'ın 1 yıllığına resmen West Ham United'a kiraladığı Gökhan Töre'nin, İngiltere'ye gitmek için siyah-beyazlı kulüpteki tüm alacaklarından feragat ettiği ortaya çıktı. Yaklaşık 200 bin lira olan şampiyonluk priminin yanı sıra 100 bin euro (320 bin lira) civarındaki garanti parasından vazgeçen genç futbolcunun bu davranışı siyah-beyazlı yönetimi bir hayli mutlu etti. (Milliyet)


 
Last edited:
22 Temmuz 2016 gündemden transfer haberleri
G.Saray'ın golcü adayı Club Brugge'lü Abdoulay Diaby'de iki ezeli rakibin kapıştığı öne sürüldü. Belçika basını Aslan'ın 3.5 milyon euro artı bonuslarla kulübü ikna ettiğini, ancak devreye giren F.Bahçe'nin 5 milyon önerdiğini iddia etti. G.Saray'ın evrakları gönderdiğinde Belçikalılar'ın, F.Bahçe'yle anlaştıklarını söyleyip geri çevirdiği belirtildi. Fakat daha sonra F.Bahçe'den de 'istemiyoruz' yanıtı aldıkları ifade edildi. (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe, Robin van Persie'nin bir türlü formunu bulamaması nedeniyle sıkıntılı. Sezon öncesi maçları ve idmanlarını kaçıran Hollandalı yıldız, Premier Lig ekiplerine satılırsa Fenerbahçe direkt eski futbolcusu Moussa Sow'a yönelecek. Dubai'de Al Ahli takımında forma giyen Senegalli yıldız bir süredir sarı-lacivertli idarecileri arayarak "Burada çok mutsuzum. Beni geri alın" diyordu. Yönetim ise "Biz de isteriz ama seni 17 milyon Euro'ya gönderdik, UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği bu paralara geri alma ihtimalimiz yok" cevabı veriyordu. (FOTOMAÇ)

UEFA ile yapılan anlaşma sonrasında Fenerbahçe'ninde'nın elinde şu an transfer için harcayabileceği 2.5 milyon Euro var. Sarı-lacivertliler bu rakamı Sow'u kiralamak için kullanmayı düşünüyor. Tecrübeli forvet için kısa süre önce Beşiktaş'ın da nabız yokladığı ancak Sow'un "Türkiye'ye dönersem sadece Fenerbahçe'de oynarım" cevabı verdiği öğrenildi. (FOTOMAÇ)

Gustavo Gomez için Lanus’a 7 milyon dolar bonservis ücreti vermeyi kabul eden Beşiktaş, yüzde 28’lik verginin de kendilerine ödetilmek istenmesi üzerine geri adım attı. Paraguaylı stoperi çok isteyen Siyah-Beyazlılar, bu gelişmenin ardından alternatiflere yöneldi (HABERTÜRK)

Kara Kartal, listesindeki Kompany ve Mathieu için kulüplerinden gelen yüksek bonservis talepleri sonrasında B Planı’nı devreye soktu. Yönetim, İtalya Serie A ekibi Lazio’nun Brezilyalı savunmacısı Mauricio Santos’a kancayı taktı. (FANATİK)

Trabzonspor’da gözden çıkarılan oyunculardan biri de Cavanda olmuştu. Her ne kadar maliyeti yüksek olmasa da Belçikalı futbolcunun ayrılma isteği ve ciddi taliplerinin bulunması, Bordo-Mavililer’i bu fikre itmişti. İtalya’dan ve Fransa’dan gelen teklifler için Başkan Muharrem Usta’nın önümüzdeki günlerde bir tercih yapacağı ve oyuncuya da kararını bildireceği vurgulandı.Karadeniz ekibinde bu transferden kasaya en az 4 milyon Euro’nun girmesi bekleniyor. (FANATİK)
 
Günün transfer iddiaları (22 Temmuz 2016)
Blerim Dzemaili, Sarı-Kırmızılı formayı giymek istemediğini menajeri vasıtasıyla bildirmişti. Deneyimli futbolcunun, Bologna başkanı Joey Saputo’yla el sıkıştığı öğrenildi. MLS kulübü Montreal’in de başkanı olan Saputo, Dzemaili’yi Bologna’dan sonra Kanada kulübünde de oynatmayı planlıyor. Bu ayrılık kararında Dzemaili’nin eşinin de büyük rol oynadığı belirtiliyor. (Fanatik)
Burak Yılmaz'ın gidişi ile yalnız kalan ve Olcan'ın da gönderilecekler arasında olmasıyla iyice morali bozulan Selçuk İnan'ın takımdan ayrılmak isteği iddia edildi. Son olarak geçtiğimiz sezon gördüğü kartlardan dolayı yönetimin yüklü miktarda ceza vermeyi planladığı kaptanın yakın çevresi ile yaptığı sohbette takımdan ayrılmayı düşündüğünü ifade ettiği belirtildi. Selçuk'un, Burak'ın da oynadığı Bejing takımından teklif aldığı öğrenildi. (Fotomaç)
Adı uzun süredir Güney Amerika kulüplerinin transfer gündeminde yer alan Muslera, hakkında çıkan her türlü haberi, menaceri vasıtasıyla veya doğrudan kendi ifadeleriyle yalanlıyor. Buna rağmen Uruguaylı file bekçisinin, yine menaceri aracılığıyla birçok kulüple transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bu kulüplerden birinin de Arjantin’in en önemli temsilcilerinden Boca Juniors olduğu öğrenildi. (FANATİK)
Daha önceden görüşülen ve transferinde belli bir mesafe kaydedilen Manchester City'li Wilfried Bony için kulübü ile görüşme halinde olan siyah-beyazlılar, Fildişi Sahilli oyuncuyu kiralamak için yoğun çaba harcıyor. Beşiktaş yönetiminin görevlendirdiği Ali Naibi İngiltere'ye giderek, M.City yönetiminden Wilfred Bony için rakam istedi. (FOTOMAÇ)
 
Günün transfer iddiaları (24 Temmuz 2016)
Teknik patron Riekerink’in isteğiyle forvete iki takviye birden yapmaya karar veren Galatasaray, birçok isimle anlaşma zemini bulurken, önceliği Rodallega’ya verdi. 30 yaşındaki futbolcunun trensferi için geri sayım başladı, hedefte Danimarka kampı var. (FANATİK)

Beşiktaş’ın Eren Derdiyok’la anlaşma sağlayamaması üzerine tecrübeli golcü için bir kez daha nabız yoklayan Galatasaray Yönetimi, mali şartlar uygun olursa bu transferi de bitirmeye çalışacak. (FANATİK)
İnstagram'dan Galatasaray resmi hesabını takibe alan ve sarıkırmızılı taraftarları heyecanlandıran Alexander Pato'nun Villarreal'e gideceği öne sürüldü. İspanya'nın AS Gazetesi'nin haberine göre, Corinthians ile Villarreal arasında görüşmeler başladı. Brezilya kulübüyle Aralık sonuna kadar sözleşmesi olan Pato'nun bonservisiyle birlikte Villarreal'e transfer olmasının an meselesi olduğu iddia edildi. (FOTOMAÇ)
Kolombiyalı forvet Castillo ve orta saha Onazi birkaç gün içerisinde Trabzonspor formasını giyecek (SABAH)
Fenerbahçe’nin patronu, Van Persie’nin gitmesi için belirledikleri şartlarda kesinlikle geri adım atmadı. Yıldırım, yönetici arkadaşları ile yaptığı toplantıda da “Geçen sezon yaşadığı sıkıntılara rağmen 22 gol kaydetti. Şimdi daha hazır. Bu rakamı çok rahat geçer” diyerek transfere çok da sıcak bakmadığını gösterdi. (MİLLİYET)
Beşiktaş, Loic Remy de sonuca ulaşamadı. Londra'da bulunan Başkan Fikret Orman'ın, Chelsea'li yetkililerle dün ikinci kez bir araya gelerek Fransız forveti kiralamak için 2.5 milyon Euro önerdiği ancak İngilizlerin 14 milyon Euro bonservis istediği ifade edildi. Orman'ın, Beşiktaş'ın teklifine 'Evet' diyen Omerou için de Chelsea ile pazarlık yaptığı bildirildi. (FANATİK)
Jose Sosa'nın aklını çelen İtalyan temsilcisi Milan, 6 milyon Euro’nun yanı sıra geçen sezon başında Kartal’ın istediği Slovak ön libero Juraj Kucka’yı önerdi. Ancak siyah-beyazlı yönetim 8 milyon Euro’da ısrarcı. (VATAN)
Caner Erkin'in ayrılıp Inter'e gitmesinin ardından Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı'nı transfer eden Fenerbahçe'de diğer sol bek Hasan Ali Kaldırım için Celtic'in devreye girdiği iddia edildi. Ada basınından Daily Record'un iddiasına göre İskoç kulübü, tecrübeli oyuncu için teklifini Fenerbahçe'ye iletti. (LİG TV)
Eskişehirspor, yılan hikayesine dönen Erkan Zengin transferinde sona geldi. Oyuncuyla her konuda anlaşan Kırmızı Şimşekler, hafta içinde Trabzonspor yönetimiyle son kez masaya oturacak ve el sıkışacak. Eskişehir’in bonservis bedeli olarak bir miktar para ödemeyi kabul ettiği ifade edildi. Erkan’ın Eskişehir’e dönmek konusundaki ısrarcı tavrı da etkili oldu. (FANATİK)
Taraftarın gözünden düşen Ryan Donk'u Kasımpaşa kiralamak isterken yıllık ücretinin yarısını teklif etti. Galatasaray, Kasımpaşa'dan ücreti arttırmasını isteyecek. (TAKVİM)
Avusturyalı orta saha oyuncusu Alexander Grünwald’i bitirmeye hazırlanan Çaykur Rizespor, iç piyasada da görüşmeleri sürdürüyor. Yeşil-Mavililer, daha önce de istediği Sefa Yılmaz için yeniden devrede. Karadeniz ekibi, Trabzonspor’da kadro dışı olan Sefa ile görüşmelere başladı. (FANATİK)

 
Back
Yukarı