22 Eylül 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.246
Tepki puanı
2.148
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
KOÇ BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)


Aşk hayatınızda enerji kaybediyorsunuz bunun sebebini çevrenizde aramamalısınız. Bazı konuları aşk hayatınıza dahil ettiğiniz sürece enerji kaybetmeye devam edeceksiniz. Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

Duygularınızı açıkça paylaşamalı gizlememelisiniz.



BOĞA BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)


sevgilinize küskün davranışlar içinde bulunuyorsunuz ancak bunu sürekli devam ettirirseniz sonunda bazı şeyler ciddi olarak algılanabilir üstelik bu davranışınız doğru kararlar almanıza da engel olabilir. Dış problemleri iş yaşamınızda artı sorunlar olarak yaşıyorsunuz. Yeni kararlar, yeni girişimler sakin düşünmeleri gerektiriyor. Son günlerdeki zihin dağınıklığından kurtulmalısınız. Bazı zamanlama hataları yapacaksınız.




İKİZLER BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)



Aşk hayatınızı tanımlıyorsunuz bazı şeyler eskiden güzel gelmese de şimdilerde sizi çokça hoşnut ediyor. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor. Düzenli ve toparlayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı. Bazı engelleri kaldırırsanız hayatınızı daha kolay yaşayacaksınız.




YENGEÇ BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Aşkınızı belli etmelisiniz elinizden fazlası gelmese de bu da önemli bir adım olacak sizin için. Değişik projelerle ilgili görüşleriniz istenebilir. Yetkililerinizin sizden beklentileri, sandığınızın oldukça ötesinde. Kendinizi biraz da, sizi değerlendirmesi gerekenlerin gözüyle izleyebilmelisiniz. Parasal konularda daha tutumlu olmayı öğrenmelisiniz aksi halde oldukça zorlanacaksınız.




ASLAN BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)


Ailenizin de sevgilinizi onaylamasıyla aşka hayatınızda daha ciddi ve güzel adımlar atmaya başladınız. İş yaşantınızda sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Bugün işlerinizi kolaylıkla halledebilecek ve kendinize vakit ayırabileceksiniz. Bugün iş yerinizden erken ayrılmanız muhtemel. Son zamanlarda aldığınız kilolar başınıza dert olmadan formda kalmanın yollarını bulmalısınız.






BAŞAK BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)




İlişkiniz sizi ara sıra çıkmaza sokuyor bu memnuniyetsizliği şimdilik dile getirmeseniz de ilerleyen zamanlarda başınızı ağrıtacağa benziyor. Kendinizi ruhsal yönden iş yerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha da verimli olacaktır. Yolculuk yapmak fikriniz aklınıza zaman zaman geliyor ancak parasal konularda iyileşmelisiniz.





TERAZİ BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)


Sevgiliniz ilk defa sizin isteklerinize kayıtsız kalıyor siz onunla birlikte zaman geçirmek istiyorsunuz ancak onun sizi reddetmesi sizin hayli kızdırdı. Özel yaşamınızdaki olumsuzluklar sizi iş yaşamınızda daha da güçlendiriyor. Öfkenizin enerjisini işinize verebiliyorsunuz. Konu iş olunca kendinize olan güveniniz yükseliyor. Duygusal anlamda daha sakin olmalı ve bazı şeylere fevri tepkiler vermemelisiniz.



AKREP BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)



Aşk hayatınızda daha açık olmalısınız aksi halde bu size eskisinden de iyi bir aşk ortamı hazırlayacak. Aynı meslekten arkadaşlarınıza danıştığınız bazı konularla ilgili, birkaç gün içinde yanıtlar alabileceksiniz. İşyerinizin teknik gelişmelerin gerisinde kalması sizi başka seçenekler aramaya itiyor. Maddi anlamda sarsılmamak için riskleri ortadan kaldırmalısnız.




YAY BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)



Aşk hayatınızda bazı gelişmeler yaşayacaksınız ancak bu gelişmeleri olumlu anlamda yaşamak sizin elinizde bu aralar tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi işlerinize tam anlamıyla veremeyeceğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız bazı problemler sizi işinizden soğutabilir ya da performans düşüklüğüne sebep olabilir. Bazı kararlar vermekte zorlanacaksınız.




OĞLAK BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)


Sevgiliniz sizdeki değişikliğin farkında bunun için sizden bir açıklama bekliyor hatta sizde sağlam bir açıklama borçlusunuz sevgilinize aksi halde aşk hayatınız riske girebilir. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve maddi desteğe ihtiyacınız var. İşyerinizde bir arkadaşınızla yaşadığınız dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştürebilirsiniz. Yakınlarınza karşı kırıcı olmamalı daha sakin davranmalısınız.





KOVA BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)


Aşk hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz hatta bu dönem sizde biraz emrivaki hissi uyandırıyor ki siz bu histen hiç hoşlanmazsınız. Bir iş arkadaşlığını dostluğa götürme çabalarınız var. Hafta başından itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Çelişkili baktığınız bir konu daha uzun süre sizi düşündürmeye devam edecek. Bazen yerinde tahminler yapamıyorsunuz bu sizin için kayıp olarak sonuçlanıyor.





BALIK BURCU 22 Eylül 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)



duygusal olarak bazı sorunlar yaşadığınız bir döneme girdiniz. Aşk hayatınızda ki bunalımlardan çıkmak sizin için hayli zor olacak. Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Sezgilerinize fazla güvenmeyin
 
Back
Yukarı