himen

Tanınmış Üye
Katılım
11 Şubat 2013
Mesajlar
1.559
Tepki puanı
51
Puanları
98
Yaş
41
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
HERMES-2012-2013-sonbahar-k%C4%B1%C5%9F-erkek-koleksiyonu-5.jpg


2013 Erkek Giyim modası, daha şimdiden hızlı bir şekilde hayatımıza girdi. Küçük küçük nelerin moda olacağı hakkında şu sıralar sinyaller alıyoruz.2013 Erkek giyim sezonun da Erkek giyimde özellikle etkisi gösterecek olan askeri desenler fazlasıyla yer bulacak.Aynı zamanda Asker yeşili ve kamuflaj desenleri bir çok giyim kolaksiyonunun üzerinde görülebilecek.Erkek 2013 Giyiminde Ayakkabı ve parka gibi aksesuarlar da çok fazla askeri desenler görebileceğiz.

2013 Erkek Giyim modasında Pastel renkler oldukça yer alıyor. Bu renklerin kullanımı, kıyafetlere kişilik katarken aynı zaman da doğal bir izlenim de yaratıyor.

2013 erkek giyiminde okul tarzının etkisi de çok fazla olacak gibi görünüyor beyler 2013 yılında Gömlekler, kravatlar, papyonlar, spor ayakkabılar bu sezon kullanılacak çok önemli parçalar içersinde bulunuyor.Ayrıca Erkekler giyiminde bu yıl Kobalt mavisi, bordo, lacivert ve parlak mavi tonları ile asker yeşili renkler arasında sıkça görebileceksiniz.Ve bunları hem pantolonlar da hem ceketler ve trikolar da görebileceğiz.Erkek Giyim sektöründe Deri kullanımı giderek artarken 2013 sezonunda erkeklerde baştan aşağıya deri kıyafet kombinleri görebileceksiniz.Bu spor giyim tarzlarının yanı sıra elbette şık takım elbiseler de 2013 Erkek giyiminde oldukça fazla tercih edilecek.Erkekler Tarafından vücuda tam oturan kaliteli şık takım elbiselerde çok fazla tercih edilecek.

Bu demek oluyorki 2013 yılında Erkek giyim tarzında oldukça farklılıklar olacak Farklı renklerin yanı sıra deri kullanımı erkekler tarafından çok fazla tercih edilecek.
 
Back
Yukarı