Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.246
Tepki puanı
2.148
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Bursaspor transfer haberleri son dakika her gün sayfamız güncellenecektir.
okan-buruk-icin-bursaspor-iddiasi--5713193.Jpeg

Okan Buruk için Bursaspor iddiası!
Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen ve dün özel eşyalarını toplayıp Bursa'dan ayrılan Şenol Güneş'in yerine en güçlü adayın Okan Buruk'un olduğu öğrenildi...

Bursa'da rota Okan Buruk Bursaspor Kulübü ile sözleşmesi sona eren teknik direktör Şenol Güneş, kentten ayrıldı.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Özlüce Tesisleri'nde kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ile görüştüklerini söyledi. Bölükbaşı'nın, "Hocam ne yapacağız?" dediğini aktaran Güneş, "Görüşmemiz ayaküstü oldu. Ben de kendisine daha önce yaptığımız konuşmaları hatırlattım ve oyuncuların takımda kalmasını gerektiğini bildirdim. Ardından da başkana, aceleleri varsa isterlerse yerime teknik direktör bakabileceklerini söyledim. Sadece bunu konuştuk" ifadelerini kullandı. Şenol Güneş'in bu ayrılık mesajlı konuşmasının ardın Bursaspor'un yeni hoca için arayışa girdiği öğrenildi.

OKAN'IN ADI AKHİSAR'LA DA ANILMIŞTI
Bursaspor'un hoca adaylarının başında ise Gaziantepspor'da başarılı bir sezon geçiren genç teknik adam Okan Buruk var. Yeşil-Beyazlı yönetmin, Antep'ten ayrılacağı iddia edilen ve adı Akhisar Belediye ile anılan Okan Buruk ile görüşme yapacağı öğrenildi. Antep'te 3 yıl daha sözleşmesi olduğu bilinen Okan için nasıl bir yol izleneceği merak konusu.

(Takvim)

 

gunun-bomba-transfer-haberleri-9-haziran-2015--5725970.Jpeg

Pablo Batalla %90 Bursaspor'da


Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktör olarak geri gelmesinden sonra, 2009-2010 şampiyonluk sezonunun rüzgarı Bursaspor'da tekrar esmeye başladı. Sağlam'a transfer müjdesi vermek isteyen Yeşil-Beyazlılar'ın Başkanı Recep Bölükbaşı, Pablo Batalla ile yüzde 90 anlaşmaya vardı.

Şenol Güneş’le yolların ayrılmasından sonra takımın başına Ertuğrul Sağlam’ı getiren Bursaspor’da Başkan Recep Bölükbaşı, 15 Haziran’daki imza töreninde şov yapmaya hazırlanıyor. Sağlam’ın yuvasına dönmesinden sonra 2009-10 şampiyonluk döneminin havasını tekrar yakalayan Timsahlar’da transferde de hareketlilik başladı. Şampiyonluğun başrol oyuncusu Battala’yı transfer ederek Sağlam’a ilk hediyesini vermek isteyen Başkan, hem oyuncuyla hem de menacerlerle yaptıkları görüşmelerde yüzde 90 mutabakata vardı.

İlk teması Noyan kurmuştu

Arjantinli futbolcuyla ilk teması Başkan adayı Timur Noyan kurmuştu. Geçtiğimiz ayki seçimlerde Bölükbaşı’nın ardından ikinci sırada yer alan Noyan’ın, seçmenlere en somut vaatlerinden birisi Battala’ya Bursaspor forması giydirmekti. Bu nedenle de 31 yaşındaki futbolcunun menaceriyle masaya oturan Noyan, olumlu geri dönüş almıştı. Fakat seçimi Bölükbaşı’na kaybeden Noyan’ın bu hedefi tutmadı.

Sağlam’ı duydu teklifi kabul etti

Ertuğrul Sağlam’ın imza atacağını duyan Battala’nın, Türkiye’ye gelmeyi hemen kabul ettiği öğrenildi. Çin’in BJ Guoan takımında forma giyen başarılı orta saha oyuncusunun kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Timsahlar’dan 3.5 milyon Euro bonservis ücreti kazandırarak ayrılan Batalla’nın Sağlam’la birlikte yine çalışmak istediğini belirterek, 15 Haziran’daki imza törenininde olmayı kabul ettiği kaydedildi.

Sırada Tunay Torun

Kardemir Karabükspor’dan Erdem Özgenç ile anlaşan Bursaspor, Kasımpaşa yönetimi tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmediği açıklanan Tunay Torun’u transfer etmek için harekete geçti. Yöneticiler, bu oyuncularla ilk girişimlerinden olumlu sonuç aldı. Sağlam’ın da bu transfere onay verdiği öğrenildi.

(Fanatik)

 
Back
Yukarı