Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Trabzonspor transfer haberleri son dakika her gün sayfamız güncellenecektir.
amrabat-bombasi-patladi-trabzonspor--5714298.Jpeg

Amrabat bombası patladı! Trabzonspor...

Sezonun ilk büyük sürprizi gerçekleşti. Trabzonspor, Galatasaray'ın Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ı renklerine bağladı.

Transfer sezonu resmi olarak başlamasa da flaş haberler birbiri ardına geliyor. Kadroyu yeni baştan revize etmeyi planlayan Trabzonspor da sağlam adımlar atmaya başladı. Bir süredir Galatasaray'la gizliden gizliye görüşen Bordo-Mavililer, Faslı kanat oyuncusu Nordin Amrabat'ı transfer etti. İspanyol ekibi Malaga'da kiralık olarak oynayan ancak kulübü tarafından opsiyonu kullanılarak bonservisi alınmayan kanat oyuncusunun da Trabzon'a gitmeye razı olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor ile Galatasaray arasında yapılan pazarlıkların 3 milyon Euro'dan başladığı, tarafların 2.7 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı ifade edildi. Hurma ikna etti

Kayserispor'da görev yaptığı dönemde Amrabat'ın Galatasaray'a, 8 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle satılmasını sağlayan Süleyman Hurma'nın, Faslı yıldızla görüştüğü ve Trabzon'a gelmeye ikna ettiği bildirildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yeni sezon kadrosunda Amrabat'ı düşünmediği ve ayrılığa onay verdiği ifade ediliyor. Transferin önümüzdeki hafta içerisinde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

(Fanatik)

 
gunun-bomba-transfer-haberleri-9-haziran-2015--5727746.Jpeg


Trabzonspor ve Galatasaray arasında müthiş takas!

Trabzonspor yönetimi bonservisini almak için girişimlerde bulunduğu Salih Dursun için İshak Doğan'ı gözden çıkardı.

Trabzonspor yönetimi sezon bittikten sonra durumunun netleştirilmesini isteyen Salih Dursun için harekete geçti. Ersun Yanal'ın da kadrosunda tutmak istediği Salih Dursun için ''bonservis'' parası ödemek istemeyen Trabzonspor yönetiminin sarı-kırmızılı yönetime İshak Doğan'ı önerdiği bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz sezon Karabükspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak Ersun Yanal'ın bir türlü gözüne giremmeyen İshak konusunda Hamzaoğlu'nun da ''olur'' raporu verdiği öğrenildi.

(Fotospor)

 
Belfodil geliyor
Trabzonspor , 23 yaşındaki forvet Belfodil için yeniden harekete geçti.
Sportif direktör Süleyman Hurma, Cezayirli golcünün menajerini Hollanda kampına çağırdı. Hurma bugün oyuncunun menajeri ile son pazarlığı yapacak. Bilindiği gibi oyuncunun babası 15 gün önce Trabzon'a gelmiş ve Trabzonspor tesislerini gezmişti.
 
Back
Yukarı