Bayramlıklar Hazır mı?

Katılım
13 Ağustos 2015
Mesajlar
57
Tepki puanı
2
Puanları
8
Yaş
32
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Bayramlar son yılların en keyifli tatil fırsatları… Ailelerimiz ile uzun ve keyifli zamanlar geçireceğimiz bu tatillerin en heyecan verici yanlarından birisi de bayramlıklar! Çocukluğumuzun bu derin heyecanını yeniden yaşamak için ise geri sayım başladı. Bayramlıklarınızı şimdiden seçmeye ve bayramda stiliniz ve ışıldayan enerjiniz ile adınızdan söz ettirmeye ne dersiniz?

Çocukken bayramlıklarını başucunuzda saklayanlardan mıydınız? O zaman bu bayram kendinize bir ödül verin ve o günleri yeniden anımsayın. Desenli trend y bluzlar, pantolonlar ve spor kesimli ceketler ile içinizdeki çocuğun şıklığından ilham alabilirsiniz.

Bayramlık demek kız çocukları için kırmızı demek, erkek çocukları için ise rahatça hareket edebilmek… Kırmızı bir elbisenin yeri her zaman ayrıdır! Uçuşan şifon etekleriniz ve kırmızı elbiseniz ile bu bayramda minik bir kız çocuğu heyecanı sizi bekliyor. Beyler spor kesim ceketiniz ile siz aslında hiç büyümediniz!

Bayram da olsa iddialı stilimden vazgeçmem diyenler için ise sonbaharın kendine güvenen renkleri gibisi yoktur. Morlar, mürdümler, bordolar uzun tunik modelleri ve ceketler ile tam bir sonbahar havası veriyor. Bu bayram siz de sonbaharın renklerini yastığınızın altına koymayı unutmayın!
bayan giyim
Bayram heyecanını son dakikaya bırakmamak gerektiğini düşünenler için zaman alışveriş zamanı! İçinizdeki küçük çocuğu şımartmak için herkesten önce bayramlıklarınızı almayı ihmal etmeyin.
 
Last edited by a moderator:
Back
Yukarı