gözde atasoy biyografi

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.246
Tepki puanı
2.148
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Gözde Atasoy, 15 Nisan 1986 yılında İstanbul’da doğdu. 2003 yılında Nişantaşı Işık Lisesi'nden, 2007 yılında ise İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun oldu.



Daha sonra master yapmak amacıyla Amerika'ya gitti. San Francisco'daki Golden Gate Üniversitesi’nden pazarlama üzerine MBA diploması aldı. Öğrenim gördüğü okulda matematik öğretmenliği yaptı, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine ders verdi.



2010 ve 2011 yıllarında BJK TV’de spikerlik görevini başarıyla üstlendi. Ana Haber bülteni ve ekonomi programlarının sunuculuğunu yaptı ve birçok özel röportaja da imzasını attı.



Dialog'da spikerlik ve sunuculuk, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ise tiyatro eğitimi alan Atasoy, tam anlamıyla bir edebiyat aşığı. Kitap okumak dışında kendi şiir ve deneme çalışmaları da bulunuyor.



İyi derecede İngilizce bilen Atasoy İspanyolca konusunda da kendisini geliştirmekte.



Ortaokul ve lise yıllarında okulun voleybol takımında görev aldı. Spor tutkunu olan Atasoy, boş zamanlarında jogging ve trekking yapmakta. Seyahat etmek, yeni yerler ve kültürler keşfetmekten büyük keyif alıyor.
 
Back
Yukarı