- Tuttuğu Takım
- GALATASARAY
Küfürsüz Yorumlar eklentisi, yazılarınıza yapılan yorumları denetler ve bir wordlist içerisinden, küfür manasına gelen kelimeleri tespit eder. Daha sonra bu küfür içeren kelimelerin küfürlü bölümlerini “****” ile kapatır. Eklentinin küfürlü yorumları tespit edebilmesi için gerekli olan “kelimeler.txt” dosyası, eklenti ile aynı klasörde bulunuyor. Bu listeyi istediğiniz kadar genişletebilirsiniz. Bunun için “kelimeler.txt” dosyasını açın ve her satıra 1 kelime gelecek şekilde kelimeleri kaydedin.
Küfürsüz Yorumlar v1.5
Küfürsüz Yorumlar v1.5 indir.
v1.5 sürüm notları
1. Eklentiyi buradan indirin ve wp-content/plugins/kufursuz-yorumlar klasörüne gönderin.
2. WordPress yönetim paneli/eklentilere girerek Küfürsüz Yorumları‘ı etkinleştirin.
3. Hepsi bu kadar
kaynak:teknolojiherseyim.com
Küfürsüz Yorumlar v1.5
Küfürsüz Yorumlar v1.5 indir.
v1.5 sürüm notları
- Eski sürümde, yazılara yapılan ve Türkçe karakter içeren küfürler, str_replace fonksiyonundaki bir bug yüzünden filtreden kurtuluyordu. Bu problemi giderdim. Artık Türkçe karakter içeren küfürler de sansürleniyor.
- Önceki sürümde yorum içerisindeki küfürün büyük harf, baş harfi ya da ortaki bir ya da bir kaç karakterinin büyük harfle yazılması halinde, eklenti bu küfürleri sansürlemiyordu. Bu problem düzeltildi.
- Bir önceki maddedeki bug nedeniyle kelimeler.txt dosyasına karalistedeki harfin hem büyük hem küçük harfli versiyonunun yazılması gerekiyordu. (Ör: fuck ve FUCK) Versiyon 1.5 ile artık kelimeler.txt dosyasına bir küfürün sadece küçük harfle yazılması yeterli olacak.
1. Eklentiyi buradan indirin ve wp-content/plugins/kufursuz-yorumlar klasörüne gönderin.
2. WordPress yönetim paneli/eklentilere girerek Küfürsüz Yorumları‘ı etkinleştirin.
3. Hepsi bu kadar
kaynak:teknolojiherseyim.com