Nokia'dan Android ve iOS'u hedef alan video!

atmaca

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
27 Mart 2008
Mesajlar
4.397
Tepki puanı
915
Puanları
163
Yaş
36
Bulunduğu Yer
Gaziantep
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Nokia, Android ve iOS'a cevap vermek için yayınladığı videoda bakın neler diyor neler...

Windows Phone'un uygulama sayısında Android ve iOS'un çok gerisinde kalıp kalmadığı bir süredir konuşuluyor. Kendine güvenen Nokia ise yayınladığı bir videoda Windows Phone'lu Lumia'ların sanıldığı kadar arkada kalmadığını iddia etti.

Nokia'nın Kanada YouTube kanalında yayınlanan videoda iOS ve Android'in uygulama mağazasında çok sayıda uygulama olduğu itiraf ediliyor, ancak bu uygulamaların çoğunun değersiz olduğu vurgulanıyor. Örnek olarak iOS'da 1.000'in üzerinde fener uygulaması olduğu gösteriliyor, ki bu bir gerçek. Geçtiğimiz sene Windows Phone'a eklenen yeni seçeneklerden de bahseden video, önde gelen ücretli ve ücretsiz uygulamaların Nokia Lumia ceplerde de bulunduğunun altı çiziliyor. Google Maps gibi Windows Phone'da olmayan uygulamaların ise HERE Maps gibi iyi alternatiflerinin olduğundan bahsediliyor.

Nokia'nın Windows Phone'un sıkça eleştirilen uygulama "fakirliğine" cevap vermeye çalıştığını görmek çok iyi. Ancak şurası da bir gerçek ki önemli uygulamalar, öncelikle Android ve iOS'a çıkmaya devam ediyorlar. iOS ve Android'e gelmesinin yaklaşık 2 sene ardından, geçtiğimiz hafta Windows Phone'a gelen Facebook Messenger bunun en iyi örneği.

Videoyu izlemek için tıklayın.

Kaynak: CHIP
 
Back
Yukarı