Sow için inanılmaz teklif!

atmaca

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
27 Mart 2008
Mesajlar
4.398
Tepki puanı
916
Puanları
163
Yaş
36
Bulunduğu Yer
Gaziantep
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Fenerbahçe'nin süper yıldızına teklif üstüne teklif yağıyor! Yeni öneri tam 20 milyon Euro

sow-icin-inanilmaz-teklif-20-milyon-euro-3888409.Jpeg


Fenerbahçe'nin yıldızına İngiltere'den bir teklif daha. Sezon başında Newcastle United'ın 15 milyon Euro'luk önerisini reddeden, dün Liverpool'un aynı kalemdeki teklifini reddeden Fenerbahçe'nin kapısını bu kez bir başka dev çaldı!

Önceki gün Andre Villas-Boas ile yollarını ayıran ve bir an önce toparlanmak isteyen Tottenham, Fenerbahçe'nin yıldızı Sow için temaslara geçti. Üstelik ne Newcastle, ne de Liverpool'un önerisiyle... Tottenham Moussa Sow için tam 20 milyon Euro önerdi.

Fenerbahçe'nin bu konu hakkındaki net kararı belli değil. 15 milyon Euro'luk teklifleri düşünmeden reddeden sarı lacivertlilerin Sow'un bonservis bedelini 20 milyon olarak belirlemesi üzerine 'olumlu' yanıt vermesi bekleniyor.

DÜN ÇIKAN İDDİALAR NEYDİ?
Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow her geçen gün değerini biraz daha artırıyor. Sezon başı İngiliz ekibi Newcastle United’ın bu oyuncu için transferin son gününde yaptığı 15 milyon euroluk teklifi geri çeviren sarı-lacivertli yönetimin, aldığı bu karardan dolayı şimdilerde bir hayli memnun olduğu öğrenildi. Milliyet’in haberine göre; Futbolunu geliştiren ve artık defansif anlamda da takıma katkı sağlayan Sow için İngilizlerin yine devre arası kulübün kapısını çalması bekleniyor. Ancak sarı-lacivertliler golcü futbolcuyu kesinlikle bırakmayı düşünmüyor. Sezon sonu birçok kulübün Senegalli oyuncu için teklif yapmasını bekleyen Fenerbahçe Yönetimi’nin kapıyı en az 20 milyon eurodan açacağı belirlendi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Sow’un satılmasını kesinlikle istemediği ancak astronomik bir rakam karşısında kulübün menfaatleri doğrultusunda transfere yeşil ışık yakabileceği kaydedildi.

(Eurosport)

Milliyet Skorer
 
Back
Yukarı