ruhumun cançekişleriydin sen bir okadarda aşktın ve ben her sabah sensizliğe yenik düşmüş rüyalardan uyanırdım baktığım heryerde sen varsın ve ben gözlerinde için için aşkı arıyorum hadi göster bana aşkını ne olur gökyüzüm yine mavi en sevdiğim şarkı yine umut olsun her gülüşünde umuda giden serzenişlerim sende son bulsun her gidişinde kayboldu mevsimler bir daha açabilecekmi güller sen gittikten sonra tükendim ben yeter bu sevgi beni bitiren bir keder dön artık zalim sensizlik ölümden beter sustum sana kalmadı konuşacak sözler hani gidişine kandım ardında kalandım ben... söyle sensiz geçermi esaretteki günler sustum kendime söyledim acılarımı dinmedi kederlerim gecmedi sensiz günler bitmedi hatıralar emeğigeçen arkadaşlar:Ates Clup,kArA,doguseyma38,uLTrAsLaN,Gülsemin teşekkürler arkadaşlar
sağol canımcım ne demek ben zevkle uğraşıyorum güzel bişeyler çıktıkça daha mutlu oluyorum fenamı hepimizin emeğinin geçtiği ortak bişey çıkarıyoruz ortaya buda çok güzel ayrıca rwnklendirdiğin için teşekkürler benim sorum çözülmedi hala renkli yazamıyorum
kalbimsinya saol sen hep ac konu ben şiir yazarım renkli yazmna bakayım ben neymiş derdi merak etme düzeltirim