Yılmaz Morgül Kimdir

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.146
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Yılmaz Morgül biyografi - Yılmaz Morgül hayatı - Yılmaz Morgül Kaç yaşında - Yılmaz Morgül nereli



Yılmaz Morgül (d. 14 Ocak 1964, Beykoz), Türk şarkıcı.

Feriha Tunceli'den ve Üsküdar, Kalamış, Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy Musikî Cemiyetleri'nden dersler aldı. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmaktadır. 2016 yılında Survivor 2016 takımında yer almaktadır.
Diskografi
  • Aşık Olmak İstiyorum & Unutama Beni (1996)
  • Can Parçam (2003)
  • Cennet (2005)
  • Elveda İstanbul (1995)
  • Masum Yalanlar (1997)
  • Olduğum Gibiyim (2000)
  • Türk Sanat Muziği Klasikleri (2001)
  • Yılmaz Morgül II (1996)
  • Türk Sanat Müziği Klasikleri (2008) 2CD
  • Yılmaz Morgül & Ayfer Er - Aşk Benden Sorulur (2013) Single
  • Yılmaz Morgül (2010)
Yılmaz Morgül Resimleri
 
Back
Yukarı