Suspicious Partner - Güney Kore - 2017

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
Adı: Watch Out For This Woman
Yönetmen: Park Sun-Ho
Senarist: Kwon Ki-Young
[Protect The Boss, Hello Monster]
Kanal: SBS
Tür: Komedi, Hukuk, Romantik, Gerilim
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2017
Yayın Günü/Saati: Çarşamba & Perşembe 22:00
Bölüm Sayısı:
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Konusu;

Dizi, savcılık ofislerinde ve mahkeme salonlarında yaşananların perde arkasını konu almaktadır. Hafıza kaybından muzdarip olan bir katil öldürmek için No Ji-Wook (Ji Chang-Wook) ve Eun Bong-Hee’nin (Nam Ji-Hyun) peşine düşer. Çok geçmeden ikili bu kovalamacanın içinde birbirine âşık olur.

Karakterleri;
Ji Chang-Wook dizide yetenekli bir avukat olan No Ji-Wook karakterini canlandırmaktadır. O, eskiden bir savcıydı. O savcıyken kendini Eun Bong-Hee (Nam Ji-Hyun) ile bir davanın içinde bulur ve savcılığı bırakarak avukat olur. Onun karakteri, çocukken yaşadığı bir travmanın etkileri ile boğuşmaktadır.

Nam Ji-Hyun dizide eski bir tekvando sporcusu ve adli bir stajyer olan Eun Bong-Hee karakterini canlandırmaktadır. O, bir avukat olabilmek için sıkı bir şekilde çalışmaktadır. Onun karakteri, dışarıdan bakınca saf ve narin birisi gibi görünse de kendini savunabilecek birisidir. Bir gün, kendisini bir cinayet davasının şüphelisi olarak bulur.

Choi Tae-Joon dizide bir avukat olan Ji Eun-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri No Ji-Wook’un (Ji Chang-Wook) çocukluk arkadaşıdır ve birbirlerini kardeş gibi görmektedir. O, karmaşık bir geçmişe sahiptir.

Nara dizide No Ji-Wook’un (Ji Chang-Wook) eski kız arkadaşı Cha Yoo-Jung karakterini canlandırmaktadır. O, yurtdışında eğitim almış bir savcıdır.
 
Back
Yukarı