En Tuhaf ve Komik Bayram Mesajları

mine

Demirbaşlardan
Katılım
5 Mayıs 2008
Mesajlar
1.902
Tepki puanı
106
Puanları
113
Yaş
39
Bulunduğu Yer
ankara
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
"eskiden ali ata bakardı şimdi karıya kıza,ışık ılık süt içerdi şimdi redbul votka eskiden ipek ipi tutardı şimdi......hey yavrum hey! hadi iyi bayramlar"

"mutluluğunuz türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz demirel'in keli kadar parlak olsun. mutlu bayramlar..."

"garnitürnüz bol, bayramınız et tadında olsun"
"oğuz boylu bozkurt soylu ey müslüman türk oğlu ocağın tütsün soyun sürsün kaderin gülsün başın dik alnın açık kılıcın keskin bayramın mübarek olsun."
"bayramın mübarek olsun. çok kısa bir cümle oldu ama bu konuda iyi değilim. - kübra"
"kurbanı bacaaandan hortumla şişirirler ya, bayram da sizin içinizi mutlulukla şişirsin..."

"elinizi çabuk tutun, kurbanlık koyununuzu bu günden alın. mazallah koyun biterse, bayram sabahı 'bana da koyun, bana da koyun' diye bağırmayın"

"allahüme midem erudi vel kazeti vel kuzueti vel tavuketi elhelva elbaklava kebapellezine dolmahüm allahım verbanaa.zira açlık çok fena.iyi bayramlar."

"insan üremek, üretmek, sevmek, sevilmek, birleşmek, inanmak, savunmak zorundadır. tüm bu gereksinimleri karşılamak için niyaz edip itinayı hakettiğiniz bir bayram olmasını dilerim."


"dana,koyun,kuzu hepsi leziz hayvanlar

gez,eğlen,uyu sana iyi bayramlar."

"kirpiler değil midir dikenlerine inat sevişen?



ya peygamberdeveleri? başlarının koparılacağını bile bile aramazlar mı eşlerini?

bayramlar değil midir damarları tıkanan kalpleri bile heyecanlandıran, diyabete rağmen baklava yedirten, sevmediklerinizin bile elini öptürten?


gönlünüz neşeyle dolsun, bayramınız mübarek olsun."
 
Back
Yukarı