Bilgisayar oyunuyla 100 bin TL'lik dolandırıcılık

Aşk'a İnanmışt'ı

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
28 Mart 2008
Mesajlar
23.243
Tepki puanı
2.147
Puanları
163
Yaş
40
Bulunduğu Yer
ŞANLIURFA
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
İZMİR'de internet üzerinden oynanan ‘knightonline’ oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını yine internetten satma vaadinde bulunarak yaklaşık 100 bin TL'lik dolandırıcılık yapan D.A.S. tutuklandı.

Cumhuriyet savcılığına başvuran şikayetçiler, internet üzerinden oynadıkları oyunda dolandırıldıklarını bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Araştırmalar sırasında, oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını 100 ile 750 TL arasındaki fiyatlarda satma vaadinde bulunup, paranın hesabına aktarılmasını sağlayarak dolandırıcılık yapan D.A.S.'nin kimliği belirlendi.

Yazışmalarında İlkay Erdoğan, rumuzunu kullanan zanlı, alıcı gibi davranan polis ekiplerinin araştırmalarının ardından Hatay semtindeki evinde yakalandı. Bugüne kadar aynı yolla 100 bin TL'lik dolandırıcılık yaptığı belirlenen D.A.S.'nin, sevkedildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 
Cevap: Bilgisayar oyunuyla 100 bin TL'lik dolandırıcılık

Salaklar, salaklar, salaklar.
 
Cevap: Bilgisayar oyunuyla 100 bin TL'lik dolandırıcılık

hemde ne salakkkk :D:D:D:D:D:D
 
Cevap: Bilgisayar oyunuyla 100 bin TL'lik dolandırıcılık

TAMAMEN saçma :) anca gülerim bu habere tamam doğru para yolu ile item vb şeyler havale yolu ile yapiliyor bende yapiyorum ama bu sadece oyunu kötü amaçla kullananlar dir korsan yani tabi bilmedikleri için gayet normal gelebilir ... paylaşişm içişn tşkler
 
Back
Yukarı