Süper İnce iPad Mini 4’ün Tasarımı Ortaya Çıktı

atmaca

Genel Yönetici
Staff member
Katılım
27 Mart 2008
Mesajlar
4.398
Tepki puanı
916
Puanları
163
Yaş
36
Bulunduğu Yer
Gaziantep
Tuttuğu Takım
GALATASARAY
ipad-mini-4-un-tasarimi-ortaya-cikti-705x290.jpg


Apple’ın 9 Eylül’de tanıtımını yapacağı yeni iPad Mini’den çok fazla bir şey beklemiyorduk; ancak belki de ilk kez Apple, şaşırtacak bir şeyler getirecek.

Normalde Apple’dan beklenen geçen yılın kasasını aynı şekilde kullanıp içinde bazı ufak değişiklikler yapması iken Onleaks isimli bir kaynağın sızdırdığı videoya göre Apple, tasarımda da bazı değişikliklere giderek iPad Mini 4’ü iPad Air 2 kadar ince hale getirip 7 buçuk milimetreden 6.1 milimetreye inceltmiş.

Yeni iPad’in aynı zamanda iPad Air 2 ile aynı özelliklerde olması beklenirken arka yüzeyinde 8 megapiksel bir kamera ve yansımayı engelleyen bir kaplama olacağı düşünülüyor.

Bu yıl aynı lansmanda tanıtılması beklenen ve tek değişikliği yeni A9 çipi olacak olan iApd Air 3 dışında ise Apple’ın özel tasarlanmış bir Stylus kalem ile piyasaya çıkması beklenen 12.9 inçlik iPad Air Pro üzerinde de çalıştığı söylentiler arasında.

Tüm tablet ailesini 9 Eylül’de gerçekleştireceği lansmanda tanıtması beklenen Apple’ın aynı zamanda yeni nesil Apple TV’nin de tanıtımını yine bu tarihte yapması bekleniyor.


Kaynak: Webtekno
 
Back
Yukarı